vetélkedő„JÁTSZANI IS ENGEDD…!” VETÉLKEDŐ NYOLCADIKOS DIÁKOKNAK JÓZSEF ATTILÁRÓL


IMG_0807.JPG - 1.32 MB 
A „MEDÁLIÁK” Művészeti, Kulturális és Oktatási Egyesületet ferencvárosi pedagógusok hoztuk létre azzal a céllal, hogy művészeti, kulturális és oktatási tevékenységet folytassunk.  Szervezetünk nevét József Attila versének címéről választottuk. Fontosnak tartjuk, hogy a diákok körében népszerűsítsük a költő munkásságát.


Ebben a tanévben is vetélkedőt rendezünk nyolcadikos diákoknak József Attila életéről. Iskolánként egy, három fős csapatot várunk a versenyre.A verseny fő témája a költő élete és versei. A versenyt két fordulóban szervezzük. Az elsőn a feladatok online beküldendők lesznek.
 

Az online feladatok:
1.      Montázs készítése József Attila életéről, munkásságáról
2.      Kötetlen technikájú illusztráció készítése József Attila egy szabadon választott verséhez
A vizuális munkákat online (beszkennelve) kérjük beküldeni az egyesület e-mail címére 2017. január 22-ig. A legjobb alkotásokat később eredetiben is bekérjük. Ennek alapján választunk ki öt csapatot, akik személyesen vesznek részt a második fordulón. A második fordulót 2017. tavaszán rendezzük meg.

 


A vetélkedő játékos lesz és kreativitást igényel.
 

Érdeklődés az egyesület e-mail címén: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.